Порно качав - в інтернеті роздавав. Криворіжець сплатить 1700 гривень штрафу

КРИМІНАЛ
01.07.19 - 15:01

Мешканець Покровського району розповсюджував порнографічні ролики, які скачував за допомогою торент-клієнта. Суд призначив чоловікові 1700 гривень штрафу, – повідомляє пресслужба Жовтневого суду.

Чоловік удома встановив на свій персональний комп’ютер торрент-клієнт uTorrent. За допомогою програми криворіжець завантажив із мережі Інтернет та зберіг на жорсткий диск 4 файли порнографічного характеру. Після цього він надав доступ до цих файлів за допомогою uTorrent та розповсюдив відеоролики серед костувачів Інтернету.

 

Жовтневий районний суд Кривого Рогу засудив чоловіка за частиною 2 статті 301 КК України – зберігання та розповсюдження порнографічного матеріалу.

 

Обвинувачений П. повністю визнав свою провину у правопорушенні та з прокурором уклав угоду про визнання винуватості. За її умовами, громадянину П. узгодили покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 1700 гривень, яке й було затверджено вироком суду.

 

Зазначимо, за статтею 2 Закону України «Про захист суспільної моралі», виробництво та обіг у будь-якій формі продукції порнографічного характеру в Україні забороняються.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: