Порушений серцевий ритм? Криворіжці, консультуйтеся з фахівцями обласного кардіоцентру телефоном

ЗДОРОВ'Я
01.04.20 - 16:45

У Дніпропетровському обласному кардіологічному центрі запустили телефонні консультації. Мешканці області можуть дистанційно порадитися із кардіологами, кардіохірургами та фахівцями з порушення серцевого ритму. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я ДніпрОДА.

«В умовах карантину у лікарнях області обмежили планові консультації та прийом пацієнтів. Але під час пандемії коронавірусу у групі ризику опинилися саме люди із серцево-судинними захворюваннями. Тому запустили для мешканців Дніпропетровщини телефонні консультації, – розповіла директорка  Дніпропетровського обласного кардіоцентру Олена Лугова. – Якщо у вас є щонайменші прояви серцево-судинних захворювань або занепокоєння щодо коронавірусу – можна дзвонити до нас. Фахівці розкажуть, зокрема, як впливає COVID-19 на організм, як вберегтися від інфекції, на що насамперед звертати увагу та за яких симптомів потрібна шпиталізація. Надання допомоги при захворюваннях, які потребують кардіохірургічних операцій, продовжується».

 

Отримати консультацію фахівців Дніпропетровського обласного кардіоцентру можна за телефонами: лікар приймального відділення – (056) 744-88-41, лікар-кардіолог дорослий – (056) 740-96-79, лікар-аритмолог (056) 740-96-76, лікар-кардіолог дитячий (067) 112-10-20, лікар-кардіохірург (056) 740-96-81.

 

Нині на Дніпропетровщині лабораторно підтверджені 9 випадків зараження коронавірусом.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: