Посадовців міськради Дніпра підозрюють у розтраті майже 17 мільйонів гривень з бюджету

КРИМІНАЛ
10.10.19 - 14:01

Прокуратура і співробітники СБУ області виявили факт розтрати бюджетних коштів, які виділила Дніпровська міськрада для паспортизації. Сума збитків – майже 17 мільйонів гривень, - повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

У 2018-му році між Департаментом благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради та товариством з обмеженою відповідальністю уклали договори на послуги з технічного обліку та паспортизації 74-х вулиць у місті Дніпрі.

 

Розслідування встановило, що роботи підприємство не виконувало, а за основу використовувало вже існуючі схеми, виготовлені у минулому. У подальшому неправдиві відомості щодо фактичного обсягу цих робіт внесли до офіційних документів. Їх підписали посадовці міської ради. Підприємству безпідставно перерахували понад 16,8 млн грн бюджетних коштів.

 

9-го жовтня заступнику міського голови – директору Департаменту благоустрою та інфраструктури міськради та двом його заступникам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень за двома статтями: «Розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах» та «службове підроблення».

 

Досудове розслідування триває, встановлюються інші причетні до злочину особи.

 

Як ми писали раніше, посадовців міськради Дніпра підозрюють у привласнені майже 30 мільйонів гривень.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: