Потужні вибухи на авіабазі в Криму: на півострові почали евакуацію населення

ЦІКАВО
09.08.22 - 17:47

Поблизу військового аеродрому в анексованому Криму пролунала серія вибухів. У соцмережах публікують фото та відео, на яких видно величезні стовпи диму.

"У районі Новофедорівки (недалеко від Сак) вибухи! Хочу додати, що поряд є військовий аеродром, звідки зазвичай злітають літаки, які атакують ракетами Південь України...9 серпня – день початку битви за Крим?", - написав народний депутат Олексій Гончаренко у телеграмі.

 

Припускається, що міг бути завданий удар по військовому аеродрому, який розташований за 200 км від лінії фронту. З цього аеродрому літаки вирушали бомбардувати Херсонську, Миколаївську та Запорізьку області.

 

Так званий радник голови Криму повідомив пропагандистам із РИА Новости, що може підтвердити факт кількох вибухів у районі Новофедорівки.

За інформацією ЗМІ, попередньо повідомляють про двох постраждалих. Очевидці чули серію вибухів, яка схожа на детонацію боєприпасів.

 

У міністерстві оборони рф заявили, що аеродром у Криму ніхто не обстрілював. А нібито "здетонували авіаційні снаряди", що призвело до потужних вибухів.

 

Водночас пропагандисти із посиланням на гауляйтерів Криму заявляють, що "влада" оголосила про евакуацію у Сакському районі Криму.

 

Повідомляється, що станом на 17:00 уже було евакуйовано 30 людей.

 

У телеграм-каналах почали поширювати повідомлення про надзвичайний стан на півострові, але окупаційна влада Криму це спростовує.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: