Представників громадських організацій Дніпропетровщини запрошують увійти до експертної комісії ЗНО

ОСВІТА
19.04.19 - 12:33

В Україні громадські організації відбирають до експертної комісії, яка встановлюватиме пороги «склав-не склав» з усіх предметів ЗНО. Долучитися до конкурсу може і громадськість регіону. Заявки приймає Український центр оцінювання якості освіти.

Про це повідомляють у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

 

Пропозиція зацікавить організації, діяльність яких пов’язана з українською системою освіти. А також – представників спілок керівників або працівників вишів, закладів профосвіти, шкіл. Увійти до складу комісії можуть і члени батьківських чи студентських об'єднань.

 

Заявки можна подати до 3 травня. Вони мають містити назву громадської організації та її реєстраційний номер, прізвище, ім’я, по батькові представника, місце його роботи чи навчання,  посаду, фах, за наявності – педагогічне звання та науковий ступінь.

 

Інші вимоги до змісту пропозицій можна дізнатися за посиланням.

 

Необхідні документи слід надіслати до УЦОЯО за адресою: 04053, Київ, вул. Володимира Винниченка, 5. Кандидатів у експерти обиратиме спеціальна комісія. Її остаточний склад планують затвердити до 20 травня. Три засідання експертної комісії відбудуться орієнтовно в період з 10 до 24 червня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: