Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами криворізьких самбістку та гімнастку

ГОРДІСТЬ
17.07.19 - 10:56

Учора, 16 липня, в «Конча-Заспі» Президент України Володимир Зеленський нагородив золотих медалістів ІІ Європейських ігор, на яких Україна посіла загальнокомандне третє місце. Серед них – дві криворізькі спортсменки.

Про це повідомляють у пресслужбі Офісу Президента України.

 

«Я пишаюся тим, що живу з вами в одній країні, в один час. Держава для вас, спортсменів, замало робила. Ми хочемо це змінити – ставлення і до вас, і до спорту», – заявив Голова держави під час вітального слова.

 

За досягнення високих спортивних результатів на ІІ Європейських іграх у Мінську, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагородили срібну призерку з художньої гімнастики, вихованку ДЮСШ № 10 Аліну Бихно. Таку ж відзнаку Президент вручив срібній призерці з боротьби самбо, вихованці ДЮСШ № 7 Катерині Москальовій.

 

Також Володимир Зеленський зазначив, що після приїзду до «Конча-Заспи» він отримав інформацію про невеликі стипендії українських спортсменів. Гарант пообіцяв вирішити цю проблему.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: