Профспілки Кривого Рогу підбили підсумки спортивного року

СПОРТ
15.02.19 - 13:51

Розвиток спорту в трудових колективах та навчальних закладах — невід’ємна частина соціальної політики профспілок.

За минулий рік радою федерації спортивного товариства «Україна», спільно з міськкомами профспілок, у місті було проведено 6 спартакіад. Близько 20-ти змагань провели спортивні клуби. За підсумками року, серед спортивних клубів великих промислових підприємств золото виборов спорткомплекс «Богатир».

«Практично з усіх видів спорту ми зайняли перші місця, завдяки активності хлопців і професійності наших інструкторів. І ми вдячні за підтримку профспілковому комітету. На нашій базі розвиваються такі види спорту як пауерліфтинг і стронгмен, ми намагаємося охоплювати якомога більшу кількість різних спортивних дисциплін», — розповідає голова спортивного клубу «Богатир» Олександр Гончар.

 

Криворізькі спортсмени брали участь у чемпіонатах і кубках Європи та світу. Неодноразово виборювали медалі. Профспілковому армспорту є чим пишатися.

«Найбільшого успіху досяг наш вихованець Олександр Кулішов, який торік виграв 2 медалі на Чемпіонаті світу в Туреччині. Наша профспілкова збірна виграла також у Коблево традиційні щорічні змагання», — пригадав заслужений тренер України з армрестлінгу Сергій Карачун.

 

 

Є всеукраїнські досягнення і у спортсменів криворізьких технікумів і коледжів.
«Спортивні команди, які ми готуємо, дуже вдало виступають на міських та обласних змаганнях. І в цьому році дуже добре виступили на Всеукраїнському етапі в Нікополі. Ця спартакіада проводиться раз на два роки, минулого разу ми взяли друге місце. Команди хороші, продовжуємо працювати та домагатися перемоги», — зазначив директор Криворізького гірничо-електромеханічного коледжу Станіслав Довженко.
Загалом, на всеукраїнських спортивних змаганнях призерами стали понад двісті криворіжців. На спартакіаді металургів і гірників України у наших земляків — друге загальнокомандне місце.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: