Прокурор Дмитро Данилов - про результати діяльності Криворізької прокуратури №2

ПРЯМА МОВА
27.03.19 - 14:25

На сьогоднішній сесії міської ради перед депутатами з річними звітами про виконану роботу виступили представники правоохоронних органів. 

Заступник начальника Криворізької міської прокуратури №2 Дмитро Данилов зазначив, що протягом 2018 року відомством виявлено та задокументовано 3 факти збуту особами вибухових пристроїв, боєприпасів.

Зупинено роботу 12 автозаправних станцій, одне з цих кримінальних проваджень вже знаходиться в суді.

 

За словами прокурора, вдалося значно покращити відсоток розкриття кримінальних правопорушень у Тернівському районі – до 51, 5%, у Покровському районі - до 47,5 %.

 

Досягнуто позитивних результатів за пріоритетними напрямками – до суду направлено 7 кримінальних проваджень у сфері бюджетних правовідносин, 5 обвинувальних актів кримінальних проваджень про корупційні злочини, 3 з яких  – за фактом скоєння тяжких злочинів.

 

У місті продовжується плідна робота у боротьбі з корупцією, - заявив Дмитро Данилов. - Задокументовано випадок отримання хабара у півмільйона гривень керівницею одного з відділів виконавчої служби, яку під час злочину затримано.

 

Закінчене досудове розслідування у кримінальному провадженні, пов’язаному з  незаконним використанням бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг, а також у сфері містобудування (проведення будівельних робіт на підставі підроблених дозвільних документів).

 

До суду направлено 3 обвинувальних акти у лісовій сфері.

 

Працівники місцевої прокуратури виявили та внесли до ЄРДР відомості про вчинення 99 кримінальних проваджень, укритих від обліку. 7 із них направлені до суду.

 

Упродовж 2018 року працівники прокуратури 141 раз виступали у місцевих ЗМІ з актуальних питань прокурорської діяльності.

Реакція прокуратури на резонансні повідомлення у ЗМІ завжди була своєчасною, - зауважив прокурор. - Принцип гласності є одним з дієвих заходів зміцнення законності.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: