Прокурори 3-ї місцевої прокуратури вручили підозри 3 працівникам Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби

ПОДІЯ
05.04.19 - 9:11

Замість круглого столу з протидії корупції - візит працівників поліції і прокуратури. Як ми повідомляли, таким видався вчорашній день у Центрально-Міському відділі державної виконавчої служби.

У приміщенні мали відбутися семінар та засідання круглого столу. Тема - протидія корупції. Запрошені гості - керівники місцевої прокуратури №3.

 

"Заступник керівника Криворізької місцевої прокуратури зателефонував і повідомив, що він буде присутній, проведе семінарське заняття з даного питання, висвітлить його перед нашим колективом та попередив, що він буде з представниками ЗМІ, - коментує Альона Цимбалова, в.о. заступника начальника Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби.

 

Представників прокуратури і телевізійників у Центрально-Міському відділі виконавчої служби дочекалися. Втім, цей візит мав неприємний післясмак.

Прокурори заявили, що не уповноважені проводити семінарське заняття та що зараз ними будуть вручені підозри підпорядкованим працівникам відділу.

 

Такий перебіг подій у виконавчій службі потрактовують як тиск на керівника установи.

 

"Криворізькою місцевою прокуратурою № 3 здійснюється тиск на начальницю відділу з липня 2018 року. За даним фактам нами було повідомлено, що на неї тиснуть. Ми отримали відповідь, що Генеральною прокуратурою та ДБР буде проведена перевірка щодо співробітників, але вони продовжують здійснювати тиск на нашого керівника", - пояснила Альона Цимбалова.

 

Наразі відомо, що представники прокуратури разом з правоохоронцями вручили підозри трьом працівникам Центрально-Міського відділу виконавчої служби.

Офіційних коментарів у прокуратурі на цей час не дають.
 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: