Протестна акція. У Кривому Розі мешканці 44-го кварталу перекрили дорогу та вимагали відновити теплопостачання

ВАЖЛИВО
19.12.18 - 11:57
Протестна акція. У Кривому Розі мешканці 44-го кварталу перекрили дорогу та вимагали відновити теплопостачання

   Сьогодні о 7:00 у Тернівському районі близько 30 мешканців двох багатоповерхівок зібралися на перехресті вул. Мусоргського та Тимірязєва, що на 44-му кварталі, та перекрили рух автотранспорту. Кажуть: пішли на таке, аби їх нарешті почули. Усі вони - споживачі послуг державного підприємства "Криворізька теплоцентраль". Надворі мороз, а нормального тепла в будинках досі немає.

Вранці до учасників акції не прийшов жоден з представників "Криворізької теплоцентралі". 

"Ми готові до прийому теплоносія. Але він чомусь не доходить. Зараз будуть з’ясовувати ситуацію з "Теплоцентраллю" та "Водоканалом". Там йде затоплення камер. Відповідно, теплоносій холоне. Кілька днів ми вже працюємо на цьому будинку, стежимо за параметрами, вода відкачується, де саме стався порив, з'ясовуватимуть", - прояснив ситуацыю директор керуючої компанії "Уют-2011" В’ячеслав Сільвестров.

Протестна акція на дорозі тривала годину. Щоправда, рух це не паралізувало - через певний час люди пропускали транспорт.

Власне, на "Теплоцентралі" отримати коментар від керівництва не вдалось.

Втім, така комунікація у керівництва підприємства не тільки з журналістами та споживачами. Що діється на підприємстві, не знають навіть у мерії. Державна "Криворізька теплоцентраль" місту не підпорядковується.

За останній час там змінилось кілька керівників, і їхні кандидатури з містом не узгоджувались. Представники підприємства не з'являються на засідання міського штабу, ігнорують запрошення депутатів міськради на пленарні засідання. Та навіть більше. Як повідомили у керівництві НАК "Нафтогаз України", представників "Теплоцентралі" вони не бачили жодного разу, навіть у найгостріший період, коли півміста було без тепла, хоча опалювальний сезон мав би вже стартувати. Лише клопотання мерії та народних депутатів допомогло запобігти техногенній катастрофі у Кривому Розі.

Подробиці – сьогодні в сюжеті на ТРК «Рудана».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: