Проти діда Міхея, підозрюваного у вбивстві 4 людей в Кривому Розі, свідчитимуть потерпілі

РЕЗОНАНС
04.02.20 - 16:55

Колегія суддів продовжує розгляд кримінальної справи про вбивства 4-х осіб, у яких підозрюють 66-річного громадянина Л., так званого діда Міхея, - повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду.

Нагадаємо, резонансну справу масових убивств у Центрально-Міському районі розглядають у Жовтневому райсуді.

 

Сьогодні суд надав право сторонам кримінального провадження проголосити вступні промови. Прокурор відмовився від проголошення своєї промови. А адвокат підозрюваного зазначив, якими доказами сторона захисту підтверджуватиме невинуватість громадянина Л.

 

У засіданні визначили порядок дослідження доказів - спочатку допитають потерпілих та свідків сторони обвинувачення. 

 

Як ми писали, позаторік ця справа набула розголосу й сколихнула криворізьку громадськість жорстокістю й цинізмом скоєних злочинів.

 

Йдеться про резонансні вбивства п'ятьох людей, трупи яких правоохоронці виявили закопаними у приватному домоволодінні на вул. Пожарського в Центрально-Міському районі.

 

Як ми писали, 28 жовтня 2018 року в палісаднику приватного господарства поліція знайшла п'ять трупів, серед яких - чотири чоловічих і один жіночий.

 

Тоді затримали 65-річного підозрюваного у цих жорстоких убивствах - громадянина Михайла Л. (на прізвисько дід Міхей).

 

За інформацією поліції, разом зі своїм онуком, громадянином РФ, вони по-звірячому убивали знайомих, з якими разом розпивали спиртні напої, потім обрізали у трупів вуха і згодовували їх собакам.

 

Тіла прикопували у городі та палісаднику орендованого ними будинку.

 

Як стало відомо нашим журналістам від правоохоронців, на обійсті було закопане й тіло співмешканки діда Міхея (жінка нібито дорікала й набридала чоловікам своїм невдоволенням).

 

Пізніше поліцейські розповіли, що затриманий Л. мав бурхливе минуле - провів загалом майже 30 років у місцях позбавлення волі.

 

Суд за обвинуваченням цього чоловіка у вбивствах 4-х осіб триває з 2018 року.

 

Крім умисного вбивства (стаття 115 КК України), діда Міхея звинувачують також у незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами (стаття 263 КК України).

 

За клопотанням сторони захисту, судовий розгляд цієї резонансної справи здійснюють у закритому режимі.

 

Наступне судове засідання призначили на 26 лютого.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: