Протипожежних систем нема, шляхи евакуації захаращені: пожежні не можуть перевірити криворізький ТЦ "Дивоцвіт"

ВАЖЛИВО
12.03.20 - 17:05

Після резонансної пожежі у грудні в одеському коледжі економіки, де загинули 16 людей, в Україні тривають перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей.

Однією з таких перевірок мала стати перевірка ТОВ «Дивоцвіт» на мікрорайоні 4-й Зарічний, – повідомляє пресслужба ДСНС Дніпропетровської області.

 

Під час неодноразового виїзду на місце інспекторського складу встановили, що керівника або уповноважених осіб організації у торговельному центрі немає. ДСНСники викликали наряди патрульної поліції та складали акт про неможливість здійснення заходу державного нагляду (контролю) через відсутність керівника чи вповноваженої особи.

 

Представники інспекції в ТЦ неозброєним оком побачили численні недоліки протипожежного стану об’єкту: відсутність систем протипожежного захисту, захаращення шляхів евакуації та інші.

 

Рятувальники нагадують, що нехтування правилами пожежної безпеки може призвести до трагічних наслідків, бо у разі виникнення реальної пожежі час може йти на хвилини, а вчасне оповіщення та правильні дії можуть врятувати не одне людське життя.

 

Фото пресслужби ДСНС Дніпропетровської області.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: