Приватна компанія обіцяє відремонтувати трасу «Дніпро-Кривий Ріг» до травня

АКТУАЛЬНО
19.04.19 - 11:24

Трасу «Дніпро-Кривий Ріг» відремонтують до травня. Дорогу почне обслуговувати приватна компанія «Автомагістраль-Південь».

Як ми повідомляли, облдержадміністрація припиняє роботу з Облавтодором та вже починає підписувати договори з приватними компаніями. Про таке рішення повідомив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

«У штаті облавтодору — 700 осіб. З них 400 — це бухгалтери та обслуговуючий персонал, і тільки 300 — безпосередньо робочі. Це організація, у якій кількість обслуговуючого персоналу, які не генерує додатковий дохід, перевищує кількість працівників. Останні 20 років облавтодор не закуповував нової техніки», — пояснив Юрій Голик.

 

 

Обслуговуванням траси Дніпро — Кривий Ріг бужде займатися компанія «Автомагістраль-Південь». Це велика будівельна компанія, яка працює в декількох областях. Вона вже встигла зробити трасу в Миколаївці, більше половини траси Дніпро — Запоріжжя. І вона ж займатиметься капітальним ремонтом шляху Дніпро - Кривий Ріг.

 

Зараз ДніпроОДА проводить експеримент. Команда впевнена, що незважаючи на брак фінансування, до середині травня траса Дніпро — Кривий Ріг стане повністю проїзною.

 

Юрій Голик додав, що приватні компанії працюють швидше. Крім цього, це зменшення ролі держави, нові робочі місця і відсутність корупції.

 

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: