Приємний зоосюрприз для криворіжців! У парку Героїв встановили 14 зелених фігур

БЛАГОУСТРІЙ
15.07.21 - 9:26

У Парку Героїв, за Квітковим годинником, для криворіжців приготували приємний зоосюрприз - встановили вічнозелені топіарні фігури різноманітних тварин. 

"Такий подарунок, за ініціативою мера міста, презентували маленьким і дорослим мешканцям міста до Дня металурга. Кошторис проєкту склав 840 тисяч гривень, кошти узяли зі спеціального фонду міста. Якщо криворіжцям вони припадуть до вподоби і їх берегтимуть, то буде й продовження. Ідей є багато креативних, тож буде ще чимало цікавого", - прокоментував Андрій Ничипоров, начальник інспекції з благоустрою міста.

 

Виконавець декоративних фігур - приватний підприємець із Кам'янського, який став переможцем тендерної процедури. 14 топіарних фігур - поодиноких та композиційних ведмедів, левів, лосів, слонів, бегемотів - виготовили за 30 днів. 

 

"Наш подарунок маленьким криворіжцям у парку за Квітковим годинником! Дуже хотілося встигнути до Дня гірників і металургів, бо, напевно, кожна сім'я нашого міста має стосунок до цього свята. Це для нас пілотний проєкт.  Він дасть можливість побачити, наскільки готові криворіжці до нового підходу щодо наповнення парків. Нові артоб'єкти, фотозони, місця для сімейного відпочинку - все це зараз опрацьовує моя команда. Сподіваємося, що вандалізм не стане причиною, яка змусить нас відмовимося від їх втілення у життя. Вірю, що криворіжці вміють цінувати і берегти красу! Доріжки в парку теж вимагають відновлення, однозначно", - зауважив міський голова Костянтин Павлов.

 

Як вам нова зона відпочинку та фотолокація?

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: