П’ятеро криворіжців – переможці обласної Премії, серед них - юний журналіст ТРК "Рудана"

ГОРДІСТЬ
06.12.19 - 14:55

Як ми вже писали, на Премію обласної ради претендували 9 активних криворіжців, представлені у більшості з 11-ти категорій.

Учасники пройшли вже всі етапи відбору. Вже незабаром 50 молодих і талановитих мешканців нашої області отримають грошові винагороди у розмірі 15 тис. грн. 

 

Серед переможців - успішні криворіжці:

 

1. У категорії «За соціально-правовий захист дитинства, материнства і батьківства, утвердження ролі сім’ї в суспільстві, гуманістичну та волонтерську діяльність» – Олеся Романча.

 

2. У категорії «За внесок у розвиток сфери охорони здоров’я населення, популяризацію здорового способу життя» – нейрохірург 2-ї міськлікарні Назар Кудлаєнко.

 

3. «За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху» – Андрій Трипольський.

 

4. «За активну журналістську діяльність» – Євген Павлов.

 

5. «Юні дарування Дніпропетровщини» – журналіст ТРК «Рудана», член міської дитячої ліги журналістів, член молодіжного виконкому Металургійного району Віталій Шишарін.

 

Нагадаємо, вручення Премії проходить вже 3-ій рік поспіль. Його ініціював і започаткував Гліб Пригунов.

 

Премія поділена на 11 категорій: спорт, медицина, наука, журналістика, бізнес, волонтерство та інші. Цього разу найбільша конкуренція була серед дітей віком від 14 до 18 років, науковців та педагогів, а також діячів культури.

 

Далі на володарів Премії чекає церемонія нагородження, яка відбудеться 12 грудня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: