Питання закриття – на розгляді у керівництва? У Кривому Розі закриті ТРЦ. «Епіцентр» - працює

СОЦІУМ
17.03.20 - 15:51

У зв’язку з пандемією коронавірусу, обмежена робота торговельно-розважальних закладів у нашому місті. Таке рішення прийняте учора у мерії. Сьогодні журналісти «Рудани» перевірили, чи дотримуються великі торговельні комплекси вимог карантину.

Наші журналісти побували у «Сонячній Галереї». Там усі магазини закриті, відвідувачів немає. Працює у звичному режимі тільки гіпермаркет «Ашан».

 

На карантині - ТРЦ «Терра» на мікрорайоні Зарічний. Щоправда, там працює ломбард, де пропонують кредити населенню та ремонтують мобільні телефони, усі ці послуги -  в одному приміщенні. Також приймає покупців і супермаркет «Варус».

 

Відсьогодні не приймає відвідувачів і нещодавно відкритий розважальний «Fun Park». А ось у гіпермаркеті «Епіцентр» ніщо не нагадує про надзвичайну ситуацію. Покупці вибирають будматеріали, вочевидь, плануючи провести карантин з користю для оселі. Начальник охорони «Епіцентру» каже: чекають розпорядження від керівництва гіпермаркету.

 

У Кривому Розі деякі магазини працюють за попереднім записом. Кафе переходять у режим обслуговування "на виніс", готують їжу тільки на замовлення та доставку.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: