Рахунок 2:0: футболісти «Гірника» з Кривого Рогу забили одеській «Реал-Фармі»

СПОРТ
19.04.19 - 12:01

18 квітня криворізький «Гірник» провів 20-й календарний матч в межах групи В Другої ліги 2018/19, другий у третьому крузі. Криворізькі футболісти зустрілися з місцевою «Реал-Фармою» на стадіоні «Іван» в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба «Гірника».

 

Стартували із заміною: дискваліфікованого Мелашенка змінив Черниш. Криворізький клуб почав матч впевнено і вже з перших хвилин зазначив свої наміри на перемогу. Ярослав Гоменко на сьомій хвилині забив гол. Але раніше зафіксували офсайд у Буки, який асистував йому.

 

Контроль м’яча на боці суперників повинен був вилитися у гол на 13-й хвилині. Яровий вийшов на рандеву з воротарем, але той не дозволив пробитися. Другим забивав Бука, але м’яч оминув ворота. Пізніше цей футболіст не потрапив у ворота ударом з-за меж штрафної. Криворізькі футболісти не давали шансу одеситам та на 40-й хвилині таки забили.

 

Дебютний м’яч провів Гоменко. Він вийшов один на один із голкіпером суперників і забив гол.

 

Початок другого тайму залишився за «Реал-Фармою», яка намагалася вирівняти гру. Але захист наших футболістів діяв злагоджено. Врешті-решт Андрій Григорик гарно підсік сферу над суперником і забив другий гол.

 

«Гірник» вийшов на друге місце і планує зустрітися з «Кришталем» у 22-му турі в Херсоні.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: