Райони Кривого Рогу отримують допомогу після буревію. Звертайтесь до райвиконкомів!

ВАЖЛИВО
04.07.19 - 9:43

Оговтуємось. Ситуацію з ліквідації наслідків буревію у Кривому Розі у вечірньому ефірі "Рудани" прокоментував заступник міського голови, начальник штабу з ліквідації наслідків негоди Олександр Катриченко.

Негода сюрпризом для нас не стала: всі підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста, мобілізувались надзвичайно швидко, - зазначив Олександр Катриченко.

 

Усі бригади були забезпечені необхідною технікою та матеріалами. Головною проблемою були масові відключення по лінії обленерго.

 

Ви бачили, що центральні магістралі міста були оперативно розчищені, і транспортники змогли забезпечити перевезення пасажирів на місця роботи.

 

Проблеми були по міському тролейбусу та швидкісному трамваю. Через підтоплення, швидкісний почав працювати на півтори години пізніше, о 6-й годині ранку.

 

Наземний трамвай та тролейбуси запрацювали в повноцінному режимі лише о 16-ій годині вечора.

 

Комунальні автобуси - 228, 228 А та 302 маршрти - курсували без зривів. 

 

На окремих напрямках були проблеми, але їх швидко локалізували й відновили.

 

Найбільшою проблемою цього разу стало масове відключення електроенергії.

 

Станом на ранок 3 липня, від світла були відключені близько 100 тисяч споживачів, на 20.00 без світла залишалися вже близько 10 тисяч криворіжців.

 

Це пов'язано не стільки з поривами мереж, скільки з тим, що енергетики відключили джерела електропостачання, які ведуть у місто потужність 150 Квт.

 

Близько 1-ї години дня почалися поступові підключення. Вони триватимуть увечері й уночі. Бригади обленерго за ніч мали максимально забезпечити відновлення енергії.

Людських ресурсів і техніки вистачає, однак завдано великі збитки мешканцям багатоповерхівок та приватного сектору - маємо близько сотні випадків пошкодження шиферної покрівлі на будинках.

 

У райвиконкомах створили штаби з ліквідації, щоб мешканці зверталися по допомогу - зафіксували заяву, заактували масштаби завданих збитків.

 

Учора станом на 16.00, Центрально-Міський та Саксаганський райони вже отримали першу допомогу з матеріального резерву у вигляді шиферу, руберойду, цвяхів.

 

4 липня з 9.00 інші райони будуть отримувати таку допомогу.

 

Після наслідків негоди у Довгинцівському районі в 2017 році, ми вдвічі збільшили обсяг метеріального резерву – маємо більше 4 тисяч кв. метрів шиферу, руберойду, плівки, цвяхів.

 

Сподіваємось, разом впораємось з наслідками буревію.

 

Виконком Тернівської районної у місті ради
☎️ 097-033-10-10

Виконком Покровської районної у місті ради
☎️ 0564-94-74-63

Виконком Саксаганської районної у місті ради
☎️ 067-501-28-10

Виконком Довгинцівської районної у місті ради
☎️ 096-880-10-10

Виконком Металургійної районної у місті ради
☎️ 067-174-10-10

Виконком Центрально-Міської районної у місті ради
☎️ 068-970-56-97

Виконком Інгулецької районної у місті ради
☎️ 098-021-10-10

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: