Резонансне побиття поліцейських охорони у Кривому Розі прокоментувала обласна поліція

РЕЗОНАНС
20.03.19 - 14:51

Резонансне побиття поліцейських охорони біля розважального закладу у Кривому Розі прокоментувала речниця управління Національної поліції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

"За фактом подій, що мали місце у Кривому Розі у ніч з 15 на 16 березня, відкрито кримінальне провадження, - повідомила речниця. - Правова кваліфікація – ст. 2 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів).

 

Було затримано двох осіб, яких зараз перебувають у відділенні поліції. Усі вони - місцеві мешканці, одного з них затримали в іншому місті та повернули до Кривого Рогу. 

Тілесні ушкодження вони завдали з хуліганських мотивів. Найближчим часом їм буде вручене письмове повідомлення про підозру, а також обрана міра запобіжного заходу.

 

Наразі відомо, що уночі 16 березня попередній виклик до поліції надійшов про те, що нібито патрульним поліцейським завдані тілесні ушкодження.

Прибувши на місце, слідчо-оперативна група не застала на місці нікого, крім патрульних. Ті запевнили, що їх ніхто не бив.

Але з відео, яке ми отримали пізніше, з'ясувалося, що ці тілесні ушкодження насправді були завдані співробітникам поліції охорони.

 

Крім кримінального провадження, триває також і службова перевірка події у Кривому Розі Головним управлінням НП".

 

Нагадаємо, як ми повідомляли, нічними "розвагами" у Кривому Розі зацікавилось Державне бюро розслідувань. За фактом приховування криворізькими поліцейськими жорстокого побиття співробітників поліції охорони, у Державному бюро розслідувань зареєстрували кримінальну справу.

 

Відео нічної пригоди - нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: