Резонансне пограбування ювелірки. У Кривому Розі судитимуть одного зі членів банди

РЕЗОНАНС
02.09.19 - 12:50

Це резонансне пограбування сталося у січні цього року - п’ятеро осіб у балаклавах обікрали ювелірну крамницю "Золотий вік" на Соцмісті.

Як ми тоді писали, злочинці зникли в невідомому напрямку на автомобілі з польськими номерами. Їх зафіксували камери відеоспостереження.

 

Зловмисники проникли до магазину, вдарили охоронця закладу по голові та, погрожуючи йому зброєю, забрали ювелірні прикраси на суму понад 6,2 млн грн.

 

На відео видно, як молодики у балаклавах та з прихованими капюшонами обличчями розбивають вітрини й змітають дорогоцінні коштовності у великі сині пакети.

 

Як ми пізніше повідомляли, 24 січня в Харківській області у ході відпрацювання регіону затримали шістьох громадян Азербайджану, яких підозрюють у скоєнні збройного нападу на ювелірний магазин у Кривому Розі.

 

Згодом на сайті Національної поліції з’явилося відео затримання зловмисників, які 19 січня пограбували ювелірний магазин у Кривому Розі.

 

Правоохоронці заявляли, що група уродженців Азербайджану, яких затримали за підозрою в пограбуванні ювелірної крамниці в Кривому Розі, причетні й до інших злочинів, зокрема, за напади на фермерів.

 

Одного з підозрюваних, 26-річного громадянина Азербайджанської Республіки, судитимуть у Кривому Розі.

 

Криворізька місцева прокуратура № 1 затвердила та направила до суду обвинувальний акт відносно затриманого за напад з метою заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя або здоров'я особи, яка зазнала нападу.

 

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: