Результативний старт. Криворізькі баскетболісти перемогли спортсменів з Рівного у матчі Вищої ліги

СПОРТ
12.05.19 - 14:10

11 травня  БК «Кривий Ріг-КНУ-КДПУ» на своєму полі зійшовся у першому матчі 8-го туру другого етапу Вищої ліги України з баскетболу з БК «Рівне»-ОШВСМ, - повідомляє "Спортивний Кривбас".

"У матчах першого кола в Рівному команди обмінялися перемогами. Цього разу зустріч вже не мала турнірного значення – «Кривий Ріг» лишився за бортом плей-оф, а рівняни, навпаки, забронювали участь у «фіналі чотирьох».

 

На старті кращими були гості - 7:0 та 11:2, але криворіжці швидко наздогнали суперників. Більше у відрив підопічні Сергія Корабльова гравців з Рівного не пускали.

 

Перші дві чверті команди провели результативно, а на велику перерву спортсмени пішли відпочивати за нічийного рахунку 50:50.

 

У третій 10-хвилинці криворізькі баскетболісти діяли жвавіше, рівняни не завжди встигали за своїми суперниками. Розвинути мінімальну перевагу криворіжці зуміли у заключній чверті. Пішов дальній кидок у Андрія Бондаренка, а Євген Сєргєйчик неодноразово вдалими проходами завершував атаки своєї команди.

 

Господарі довели поєдинок до переконливої перемоги – 108 на 92. Повторний матч у Кривому Розі - 12 травня об 11:00. Ця гра стане останньою для наших земляків у поточному сезоні".

 

Фото на прев'ю з сайту "Спортивний Кривбас".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: