«Рідне місто, тобою пишаюсь». На виставці до Дня Кривого Рогу художники презентували 60 робіт

ПОДІЯ
23.05.19 - 17:36

Сьогодні у виставковій залі відкрилась експозиція до Дня міста. Роботи знаних і ще не дуже майстрів місяць милуватимуть око криворіжців.

Виставка «Рідне місто, тобою пишаюсь» зібрала 60 робіт 23-х криворізьких художників. Вони представили картини у техніках: графіка, живопис, різьблення по дереву, скульптура, інсталяція.

 

 

«Переважно – пейзажі, визначні місця. Художник Рябоконь завжди представляє свої роботи – зображення міста і його околиць. Багато робіт, присвячених Україні», – відзначила екскурсовод виставкової зали Таїсія Артьомова.

 

 

Поряд із витворами знаних художників, членів професійної спілки – роботи менш відомих майстрів, художників-аматорів. Ірина Васильєва – муляр за професією, але з народження мріяла про живопис. Має вже кілька виставок, у роботі віддає перевагу фрескам та сухому пензлю.

 

 

На відкритті виставки сьогодні присутні здебільшого художники. Для них – це нагода поспілкуватися, поділитись новинами, показати нові роботи колегам. А вже відзавтра побачити Кривий Ріг очима митців зможуть всі охочі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: