«Різдвяна казка» у виставковому залі запрошує криворіжців поринути у творчу атмосферу

КУЛЬТУРА
04.01.19 - 14:19

Напередодні Різдва Христового у місті відкрилася виставка робіт криворізьких митців «Різдвяна казка». В експозиції - роботи відомих криворізьких майстрів пензля, а також художників-початківців.   

Юлія Осіченко, учениця КЗШ №93, пише картини вже десять років, три останніх - займається в художній школі. Її робота вперше виставлена на широкий огляд в міському виставковому залі. Досягла «зрілості», - так каже про свою картину юна художниця.
«Тут представлена моя картина «Зимове диво». Для мене зима завжди була найкращою порою року, адже це Новий рік, свята, це завжди якісь дива. І мені захотілось взяти участь у виставці», - розповідає художниця.

 

Вільна художниця Олена Плотнікова представляє свої роботи на виставках не вперше. Цьогоріч у різдвяній експозиції – дві її зимові роботи. 
«Роботи виконані акрилом у різних техніках. Всі роботи - на зимову тематику. Хотілось створити настрій гарної погоди з цікавим пейзажем», - поділилась Олена. 

 

Добре відомий криворізький художник Віктор Мішуровський представив глядачам п’ять нових робіт за зимовими мотивами. Як каже сам автор, за спогадами дитинства. Експозиція приємно вразила митця.
«У виставці беруть участь різні автори - і професійні, і самодіяльні, але все гармонійно взаємопов’язано. Роботи не заважають одна одній, а навпаки, підкреслюють позитивні моменти кожної експозиції», – відзначив викладач кафедри образотворчого мистецтва КДПУ, член спілки художників України Віктор Мішуровський.

 

До 10 лютого мешканці нашого міста мають змогу доторкнутися до прекрасного і відвідати представлений вернісаж криворізьких митців.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: