"Роботящі, втомлені, з іскрою в очах і вогнем у серці": телезірка Леся Нікітюк вподобала криворізьких металургів

ЦІКАВО
17.08.20 - 9:20

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк ("Орел і решка", "Хто зверху?", "Хто проти блондинок?") учора завітала до Кривого Рогу. 

Найвідоміша телевізійна блондинка відвідала підприємство "АрселорМіттал Кривий Ріг", де знімала наступний випуск свого проєкту "LeМаршрутка".

 

Візит улюбленої телеведучої вельми потішив працівників Арселора, чим вони поспішили поділитись на своїй сторінці: "Сьогодні в гостях у АМКР була найсонячніша та найпозитивніша ведуча України - Леся Нікітюк. Дякуємо за зустріч та увагу! Чекаємо на "LeМаршрутка"!

 

Гарячий прийом криворізьких металургів припав телезірці до душі.

 

"Моя кар’єра могла бути іншою. Я могла бути не ведучою, а ведучим працівником заводу! - написала Леся в соцмережах. - Бачити ви могли б мене не на «голубих екранах», а на дошці пошани. Я знаю по своїй сім’ї, як важко працювати на виробництві! Коли мій тато йшов на роботу, я ще спала, коли мій тато приходив з роботи- я ВЖЕ спала! З татом я познайомилась аж у 7-му класі. Класний мужик. Сьогодні на АрселорМіттал Кривий Ріг я побачила, як виглядають справжні чоловіки. Роботящі, втомлені, з іскрою в очах і вогнем у серці. А на обличчях велика посмішка. Дякую за прийом!"

 

Побувала Леся і на шахті "Гвардійська" КЗРК, відому блондинку спустили на горизонт -1430 метрів. 

 

"Якщо вам цікаво, то в українській руді 60% заліза - це дуже багато, це більше ніж 59%, - пожартувала ведуча в соцмережах. - На рік добувають 25 млн. тонн. 1 тонна руди коштує 50 $. Ми дуже багаті (але на руду). P.s. Дякую шахтарям за екскурсію на шахту "Гвардійська", хай Бог вас всіх береже".

 

Тож чекаємо на новий сезон програми, де побачимо рідне місто і рідних сталеварів та гірників.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: