Росія відправляє на війну випускників училищ, у генштабі – протистояння за владу

ВАЖЛИВО
11.05.22 - 15:47

Рф мобілізовує випускників і курсантів військових училищ для війни проти України, а російські генерали ділять владу в генштабі.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

 

"Проводиться активна агітаційна кампанія, а також направлення в зону бойових дій випускників та курсантів військових училищ. Таким чином поповнюється склад десантних підрозділів, які зазнали значних втрат на фронті", - розповідають в розвідці.

 

Із запланованого на 25 червня випуску рязанського вищого повітрянодесантного командного училища ім. Маргелова більшість студентів збираються відразу відправити воювати проти України.

 

Під час повномасштабного вторгнення окупанти залучили майже 45%(2,6 тисяч) кількості автомобілів бригад матеріально-технічного забезпечення. Решту планують зберегти для логістичного забезпечення на випадок надзвичайних ситуацій. Автопарк росіяни намагаються повновнити за рахунок машин, украдених в Україні.

 

"Пробуксовування "спеціальної військової операції" стало каталізатором посилення прихованого протистояння всередині російського генералітету. Зокрема у генеральному штабі. Розбіжність та прихована конкурентна боротьба між групами у генштабі існували ще задовго до початку війни. Але останні провали та спроби інших центрів сили у російському істеблішменті покласти на військових всю повноту відповідальності за невдачі призвели до різкого загострення протистояння", - додали в ГУР.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: