Розлючені дніпряни побили живодера, який убивав і катував собак на дитячому майданчику

СОЦІУМ
10.09.19 - 15:49

Не дочекавшись реакції поліції, дніпряни самотужки покарали живодера, який хвалився вбивством собак у соцмережах і уникнув покарання. Чоловік протикав ножем горло собаці на дитячому майданчику.

Про самосуд над догхантером на своїй сторінці у Facebook повідомив мешканець Дніпра. Хто саме відгамселив чоловіка, не повідомляє. За його словами, живодер "декілька разів упав на землю".

 

"Учора ти різав горло собаці на дитячому майданчику, протикав її ножем, бив, а сьогодні випадково пару разів упав. Карма. Я думаю, що поліція почне все ж куди більше приділяти увагу випадкам жорстокого поводження з тваринами, інакше ось такі падіння будуть частіше відбуватися. Поліціє, навчіться вже займатися усіма правопорушеннями! Набридло вже, що ви не вважаєте вбивства, жорстоке поводження з тваринами значним злочином, хоча воно прирівнюються до тяжких! Інакше люди будуть брати закон у свої руки, як ми це робили в 14-му році", - прокоментував дописувач у фейсбук.

 

Нагадаємо, що в соціальних мережах з'являється все більше скарг мешканців на те, що їхні домашні тварини стають жертвами садистів. Але реального покарання за це жоден з живодерів досі не отримав.

 

 

Фото з соцмереж.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: