Розмови біля альтанки. Криворіжців запрошують на зустріч з відомими журналістами у парк Мершавцева

АНОНС
24.05.19 - 15:23

25 травня криворізькі журналісти запрошують містян до парку імені Федора Мершавцева на «Журналістський ярмарок». На криворіжців чекають цікаві розмови, інтерв’ю з авторами та презентація їхніх книг біля центральної альтанки.

Серед авторів – Григорій Туренко, Ольга Хвостова, Олександр Степаненко, Володимир Бухтіяров, Людмила Тіміргалєєва, Надія Косяк та інші.

 

 

7 червня у виставковій залі свої світлини представлять відомі фотожурналісти: заслужений журналіст України Борис Косигін і його син – Сергій, Андрій Трубіцин, Ігор Квочка, Олег Грязнов, Інга Токар, Володимир Думанський та інші.

 

 

Зазирнути у минуле і побачити невідоме сьогодення рідного міста  гостям виставки допоможуть ведучі. Виставка триватиме 4 дні.

 

 

Національна спілка журналістів України, заснована 23-24 квітня 1959 року на Першому з’їзді журналістів, відзначила своє 60-річчя.

 

 

«У Кривому Розі першим очільником спілки журналістів багато років тому став головний редактор «Червоного гірника», єдиної на той час міської газети, письменник, журналіст і фронтовик Другої світової Микола Миколаєнко. 5 грудня цього року ветеран журналістики, який мешкає поруч у Дніпрі, відзначить свій столітній ювілей. Кривий Ріг, його трударів і сьогодні пам’ятає добрим словом і подякою», – розповіла голова Криворізької міської організації НСЖУ Людмила Тіміргалєєва.

 

 

Близько 20-ти років поспіль місцеву спілку очолював теж червоногірничанин і фронтовик Давид Кан – прозаїк, літописець історії найстаріших промислових підприємств міста.

 

 

У Кривому Розі відзначають серією творчих зустрічей з найвідомішими журналістами-земляками. Це безпосереднє спілкування, розмови про життя, гострі питання і знайомство з творчістю.Ольг

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: