Рудник «Суха Балка» подарував свято першокласникам - діткам своїх працівників

СВЯТО
02.09.20 - 9:25

Перший раз у перший клас діти працівників рудника «Суха Балка» групи DCH Олександра Ярославського йдуть зі стильними рюкзаками. Цій добрій традиції вже багато років, і хоча формат вручення дещо змінився через карантинні обмеження, малеча дуже раділа подарункам, що їх приготували дорослі.

1 вересня 2020 року у перший раз сіли за парти 120 дітей працівників рудника «Суха Балка». На підприємстві прийняли рішення не відмовлятися від свята напередодні такої важливої події.

 

Щоправда, у цьому році до його підготовки підійшли особливо ретельно.

 

Дорослі врахували усі рекомендації Міністерства охорони здоров’я. Поділили малят на групи.

 

Свято організували на літньому майданчику, першачків розсадили за столиками на безпечній відстані, а батькам приготували окремі гостьові зони.

Аніматори й артисти раділи запальній публіці, адже всі дуже сумували за справжніми веселощами. Діти з задоволенням підтримували ігри, розгадували головоломки, повторювали кричалки і танцювальні рухи, хоч і робили все це на своїх місцях. У фіналі свята дівчатка і хлопчики отримали у подарунок стильні рюкзачки, повні усілякого шкільного приладдя, а також смачне частування – сік та морозиво.

 

"Дуже приємно, що вручення портфелів нашим дітям напередодні 1 вересня стало доброю традицією. Хочу побажати усім першокласникам старанності та нових знань. У добру путь!" – побажав генеральний директор DCH Steel Віталій Баш.

 

 

  

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: