Рукавички та респіратори. «Криворіжгаз» передав чергову партію допомоги міському штабу з ліквідації наслідків поширення коронавірусу

БЛАГОДІЙНІСТЬ
15.04.20 - 17:18

Приватна компанія «Криворіжгаз» передала чергову партію допомоги міському штабу з ліквідації наслідків та поширення коронавірусу. Це - 2 тис. рукавичок, 3 тис. респіраторів TFM 220 та 400 респіраторів Мікрон з клапаном FFP 3, - Костянтин Павлов.

«На боротьбу з коронавірусом місто мобілізувало всі зусилля – вдячний тим підприємствам, які підключилися до цієї роботи. В умовах тотального дефіциту по всій країні в найкоротші терміни було зроблено все, щоб медичні працівники міста були захищені.

 

Завдання номер один – забезпечити  індивідуальними засобами захисту медиків, які знаходяться на передовій у боротьбі з вірусом. За цей час міським штабом разом із Фондом «Українська перспектива» передали десятки тисяч засобів індивідуального захисту. 

 

Коштом міста закуплено 10 тисяч швидких тестів, 15 тисяч  місто отримало від Фонду Ріната Ахметова.  

 

На сьогодні, експрес-тести має Швидка допомога, інфекційна лікарня, сьома, сімнадцята та друга лікарні. Тисячу тестів за дорученням мера Юрія Вілкула передали УВС міста.

 

Для оперативної діагностики та недопущення розповсюдження захворювання у нашому місті буде відкрита ПЛР–лабораторія. Це значно пришвидшить результати досліджень та у разі виявлення вірусу - завчасно почати лікування. Робота триває буквально кожен день, і я щиро дякую всім, хто в ній бере участь!», - сказав Костянтин Павлов.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: