Селфимось і сплачуємо! Приватбанк запустив технологію оплати покупок "обличчям"

БІЗНЕС
13.09.19 - 11:49

Приватбанк і міжнародна платіжна система Visa запустили систему біометричної оплати покупок FacePay24 для роздрібної торгівлі. Про це повідомляється на сайті Приватбанку.

«Запуск цієї послуги, яка ще кілька років тому вважалася фантастикою, став можливим завдяки інтеграції сучасних методів оплати Visa, технологій Amazon Web Services з оновленою платформою мобільного банку Приват24. А участь у проєкті найбільш інноваційних торговельних мереж дозволила Україні запустити FacePay однією з перших у Європі», - сказав голова правління Приватбанку Петро Крумханзл.

 

Для використання сервісу "оплати обличчям" необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Приват24 та активувати оплату FacePay24. Потім, дотримуючись підказок програми, потрібно зробити три селфі з різних ракурсів та прив’язати до зображення свого обличчя банківську картку Visa. Після цього оплачувати покупки можна, подивившись у спеціальну камеру планшета поруч з касою.

 

Першими українськими торговельними точками, у яких покупці можуть оплачувати товари "обличчям", стали чотири магазини національної мережі HOP HEY у Дніпрі.

 

FacePay24 використовує одну з найбільш провідних у світі систем автоматичного розпізнавання обличчя Amazon Rekognition та дає можливість масштабувати цю послугу майже на будь-яку торгову точку.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: