Шалена Фортуна. Швеція та Іспанія подарували Україні першу путівку в 1/8 в історії Євро

СПОРТ
24.06.21 - 12:39

Учора відбулися останні матчі групового етапу чемпіонату Євро-2020 з футболу. Яскравими поєдинками порадували не лише своїх уболівальників Швеція та Іспанія. Завдяки їх перемогам жовто-блакитні вийшли в плей-офф континентального турніру.

Для підопічних Шевченка було декілька варіантів, щоб продовжити виступ. Більшість – фантазійних і майже неможливих. Швеція перемогла Польщу з рахунком 3:2, а Іспанія здобула звитягу над Словаччиною 5:0. Такі результати дозволили Україні вийти з третього місця. Разом з нами через третє місце до 1/8 потрапили Швейцарія, Чехія і Португалія.

 

Так, у наступному поєдинку жовто-блакитні зіграють зі Швецією. Матч відбудеться 29-го червня у шотландському місті Глазго.

 

Наші фанати футболу бурхливо відреагували на вихід збірної. Вірних вболівальників захопила ейфорія небаченої удачі. У той же час мережу заполонили іронічні меми на тему гри нашої команди. І експерти, і жартівники розуміють, -  Україні відверто пощастило, що імениті європейські збірні подарували нам шанс на продовження Євро.

 

У будь-якому разі віримо у нашу команду та вболіваємо у надскладному матчі проти непоступливих шведів. ХТО ЗНА?

Фото Павла Кубанова і з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: