Шанувальники марки «Mazda». Детективи Дніпропетровської області затримали групу автовикрадачів

КРИМІНАЛ
27.12.18 - 10:34

У ході спільної спецоперації співробітники карного розшуку Дніпропетровської та Запорізької областей затримали двох чоловіків 34 та 38 років, які скоювали крадіжки автомобілів виключно марки «Mazda», - Національна поліція.

У викрадачів вилучили 3 автомобілі цієї марки. За оперативною інформацією, затримані причетні до скоєння ще близько 10 автокрадіжок, скоєних на території Дніпропетровської та Запорізької областей.

Під час затримання зловмисники пересувалися на автомобілі «Mazda-6», викраденому з двору житлового будинку по проспекту Героїв м. Дніпра.

Злодії замінили номерний знак та знищили номерні частини кузова.

 

У ході огляду транспортного засобу поліцейські виявили гаманець та документи, які належать справжньому власнику автомобіля, програматор ключів, який використовується для крадіжок, прилад для пригнічення сигналів, брелки до автомобілів та інші речові докази.

 

Під час обшуку поліцейські виявили місце схованки викрадених автомобілів – біля приватного будинку у Дніпрі стояли ще два автомобілі «Mazda-6».

Наразі чоловікам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Судом стосовно них застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: