Ще 60 днів арешту. Триває суд у справі замаху на криворізького таксиста

РЕЗОНАНС
18.12.19 - 15:50

Сьогодні у Жовтневому районному суді продовжили розгляд резонансної кримінальної справи за обвинуваченням громадянина К. у замаху на умисне вбивство.

Колегія суддів, за клопотанням прокурора, продовжила підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів. Представники закону врахували, що лише такий запобіжний захід зможе передбачити ризики переховування підсудного, вчинення ним іншого кримінального правопорушення та незаконного впливу на свідків події.

 

Як ми вже писали, рано-вранці 31 липня 51-річний таксист підвозив молодика до мікрорайону Індустріального, коли раптом той напав на нього з ножем і наніс водію не менше 6-ти ударів у шию, грудну клітину, лоб та праву кисть.

 

Під час нападу потерпілому водію вдалося вибігти з салону автомобіля та звернутися за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку допомогу.

 

За підозрою у нападі поліція затримала 21-річного нацгвардійця в/ч 3011, який проходить службу за контрактом. Підозрюваного правоохоронці швидко знайшли завдяки залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

Нагадаємо, через напад на таксиста, 1 серпня близько сотні водіїв таксі влаштували акцію протесту, заблокувавши рух вулицею Володимира Великого.

 

Пізніше відбулася конференція, на якій представники Нацгвардії зробили офіційну заяву з цього приводу. Вони наголосили, що винуватець обов’язково буде покараний.

 

У Жовтневому районному суді вже допитали потерпілого водія таксі та співслужбовців підозрюваного. Цього разу свідки сторони обвинувачення на суд не з'явилися, тож наступне  засідання призначили на 15 січня 2020-го року.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: