Ще на два місяці! Карантин в Україні подовжили до 1 листопада

ТЕРМІНОВО
26.08.20 - 14:42

Кабінет міністрів України на засіданні 26 серпня вирішив подовжити адаптивний карантин в Україні до 1 листопада, - ТСН.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Урядовці підтримали пропозицію міністра охорони здоров'я Максима Степанова та пролонгували обмеження ще на два місяці.

 

 

"Збільшення захворюваності в останні тижні змушує нас діяти більш рішуче, і сьогодні на засіданні уряду ми розглянули питання про продовження адаптивного карантину на два місяці. Обмеження і зонування територій за кольорами діятимуть, як мінімум, до 1 листопада. До листопада ми плануємо, що він діятиме в такій формі, в якій ми зараз його застосовуємо", - сказав прем'єр.

 

 

Також був подовжений і режим "надзвичайної ситуації", а в окремих районах посилили обмеження.

 

 

Крім того, на засіданні Кабінету міністрів вирішили заборонити роботу нічних клубів, дискотек та закладів громадського харчування з організацією дозвілля й інших розважальних закладів, де "абсолютно не дотримуються карантинних умов і карантинних вимог". Про це під час засідання заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. 

 

"Окрім того, ми відпрацювали з Міністерством культури заборону проведення концертів, крім тих, які влаштовуються закладами культури і для яких концертна діяльність є основним видом діяльності", - додав Шмигаль.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: