Шоу, казка, подарунки. Новорічне свято - для діток гірничорятувальників

СВЯТО
26.12.18 - 10:29

Новорічне свято для діток влаштували співробітники ДВГРЗ ДСНС України - білосніжна чарівниця Зима принесла малечі багато радощів та задоволення.

Для адміністрації та профспілкового комітету Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України вже стало доброю традицією вітати малечу з початком довгоочікуваних Новорічних свят.

«У ці святкові дні особливо хочеться подарувати дітям сімейне тепло, радість і добро. Свята в родинному колі та змога побути з найріднішими - це дуже важливо для працівників загону, які багато часу проводять на роботі. Нехай всі ваші бажання обов'язково здійсняться! Будьте завжди здоровими, успішними й щасливими! З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!» - звернувся до присутніх командир ДВГРЗ Ігор Євстратенко.

Голова профспілкової організації гірничорятувальників Володимир Курділь побажав дітлахам, щоб до кожного з них завітало справжнє диво, а кожен день нового року був радісним та цікавим.

Дітей розважали Дід Мороз, Снігуронька та інші казкові герої. Малеча мала можливість проявити свої таланти: танцювати, декламувати вірші, брати участь у різноманітних конкурсах.

Солодкі подарунки, щирі побажання, дитячі усмішки та шоу мильних бульбашок зробили атмосферу свята яскравою і незабутньою.

Фото зі сторінки ДГВРЗ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: