Шоу, жарти, епатаж. Неголений Зеленський та "солодка Тимошенко", що чекає його "на корпоративах зі своїм піаніно"

РЕЗОНАНС
19.11.19 - 14:31

Президент України Володимир Зеленський продовжує епатувати своїми вчинками. Так, він з'явився на зустріч з прем'єр-міністром Чехії Андрієм Бабішем неголеним. Зеленський заявив, що не буде голитися до того моменту, поки захоплені Росією українські кораблі не повернуться в порт.

За словами Глави держави, він з'явився на зустріч з прем'єр-міністром Чехії неголеним не просто так. Зеленський заявив, що не буде голитися до того моменту, коли Росія поверне захоплені українські кораблі.

 

"Є таке чудове українське слово "забобони". Зараз я чекаю на кораблі, коли вони повернуться, я поголюся", - пояснив Зеленський.

 

Він додав, що українська влада щодня вирішує питання і робить кроки, які "наближають нас до повернення всього того, що належить Україні".

 

Нагадаємо, учора у ВМС України заявили, що захоплені Росією в Керченській протоці українські кораблі Нікополь, Бердянськ і Яни-Капу повертаються додому.

 

Не менш прикметним та епатажним став публічний обмін "жартами" між президентом та Юлією Тимошенко.

 

"Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного президента, імітуючи турботу про народ", - потролив політика президент на своїй сторінці у Facebook.

Він підтвердив, що Юлія Тимошенко пропонувала кандидатури своїх соратників на державні посади після перемоги.

"Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді", - заявив президент.

За словами Зеленського, він відмовив, адже "епоха договірняків скінчилася назавжди".

 

При цьому Зеленський дозволив собі поглузувати з фігури Юлії Тимошенко, яка на президентських виборах 2019 року зайняла третє місце.

"Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького", - пожартував президент.

 

Тимошенко відповіла на жарт Володимира Зеленського щодо її фігури ще більш дотепним випадом щодо комічного минулого президента.

 

"Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон. Шкода...", - написала вона в Facebook. - Нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п'ять років деяким українським президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі..."

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: