Шпагат у 93 роки? Та легко! Бабуся зі Львівщини встановила національний рекорд України

ЦІКАВО
13.02.19 - 14:11

У Львівській області 93-річна жінка сіла на шпагат і стала найгнучкішою бабусею України. Про це повідомили в Національному реєстрі рекордів України на своїй сторінці у Facebook.

Що зазвичай роблять бабусі? Хтось згадає пронирливих пліткарок біля під’їзду, а хтось – аромат свіжеспеченого пирога.

 

На Львівщині, у містечку Кам’янка-Бузька, мешкає незвичайна бабуся. Надія Шаригіна, або бабця Надя, як її лагідно називають сусіди, про роки та пироги не думає. Вона – справжня спортсменка, і фори дасть усім молодим. - uain.press.

У свої поважні 93 роки бабця Надя дивує спортивними трюками. Сісти на шпагат не просто, але для бабусі Надії – легка справа. Своєю розтяжкою жінка забезпечила собі гідне місце серед рекордсменів України.

Представники Національного реєстру рекордів України кажуть, що бабці Наді треба почекати та потренуватися ще два роки. Тоді вона потрапить до світової Книги рекордів Гіннеса, адже найстарішій жінці, що сідає на шпагат – 95.

 

Бабця Надя у молодості ніколи не займалась спортом. Вона вирішила круто змінити своє життя лише у 60 років. Відтоді жінка щодня присвячує вправам та розминці аж дві години.

Рекорд вона присвятила своєму онуку Данилові, тому що він надихнув бабусю на спортивні звершення.

 

"Надія Шаригіна з міста Кам'янка-Бузька відтепер офіційно визнана найгнучкішою бабусею України. Вона виконала поздовжній шпагат у 93 роки", – йдеться в повідомленні Національного реєстру рекордів України.

 

Займатись спортом ніколи не пізно! Будьте як бабця Надя!

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: