Скандально відомий криворіжець закрив у люку працівника Кривбасводоканалу

ПРИГОДА
27.09.19 - 14:59

Сьогодні на вулиці Халтуріна, 10, що на Гданцівці, сталася надзвичайна пригода - криворіжець свідомо зачинив у люку слюсаря "Кривбасводоканалу". А згодом викликав на місце події поліцію та швидку.

Ситуацію на місці  з'ясовували наші кореспонденти.

 

Кривбасводоканал запевняє, що сьогодні проводив у Центрально-Міському районі планові заходи з перевірки та пломбування лічильників і виявлення випадків самовільного підключення до водоводу.

 

У водоканалі кажуть, що їхній працівник завітав на вул. Халтуріна, 10, оскільки власник цього будинку, якому було припинене водопостачання, лише цього літа вже двічі самовільно підключався до мережі.

 

Комунальник спустився в люк перевірити підключення, аж тут його зачинив сам господар будинку, поклавши зверху бетонну плиту. Потім криворіжець викликав товаришів, поліцію та швидку, щоб вони зафіксували - жодного фізичного впливу до комунальника той не застосовував.

 

Після прибуття поліцейських, власник оселі Руслан Петунін випустив працівника водоканалу з люка неушкодженим.

 

Руслан Петунін - скандально відомий у нашому місті активіст.  

 

Ретельну увагу Кривбасводоканалу до його особи він пов'язує зі своєю громадською діяльністю - чоловік їздить по місту, фіксує пориви та аварійні ситуації на водоводі, веде приватну перевірку діяльності підприємства і викладає відео у соцмережі.

 

Активіст заявив нашим журналістам, що буде судитися з водоканалом через переслідування та тиск, який на нього чинять.

 

Юрист підприємства Денис Миколюк стверджує, що цей громадянин вже тричі самовільно врізався у водовід.

 

"Абонент Петунін з 2004 року користується водою, але й досі не заключив договір з підприємством і навідріз відмовляється виконувати вимоги чинного законодавства. Порушення Петуніним законодавства були внесені до ЄРДР, і зараз триває розслідування кримінального провадження. Наші працівники сьогодні мали перевірити всю вулицю Халтуріна, не лише будинок 10. Але коли працівник спустився в люк біля цього домоволодіння, хазяїн поклав зверху бетонну плиту. Поводився він зухвало, говорив, що не громадянин України, що земля, світло і вода належать усім людям, тому жодних договорів він не заключатиме", - коментує юрист. 

 

Правову оцінку ситуації, що склалася, мають дати правоохоронці. 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: