Скандального криворізького активіста знову відключили від водопостачання за незаконну врізку

СОЦІУМ
23.10.19 - 10:10

Як ми вже писали, наприкінці вересня на вулиці Халтуріна, 10, що на Гданцівці, криворіжець свідомо, на знак протесту, зачинив у люку слюсаря «Кривбасводоканалу».

Тоді на власника будинку, відомого у нашому місті активіста Руслана Петуніна, відкрили кримінальну справу за незаконне позбавлення волі людини.

 

Учора Кривбасводоканал повідомив, що цього абонента вчергове відключили від водопостачання. На підприємстві зазначають, що скандальний криворіжець протягом 15-ти років безкоштовно користується водою і мережею водовідведення, незаконно врізаючись у водопровід. 

 

«Усі заяви щодо незаконності таких дій з боку підприємства не мають під собою жодного правомірного підґрунтя. Окрім того, за незаконне позбавлення волі або викрадення людини криворіжець буде відповідати перед судом», – наголосили у пресслужбі водоканалу.

 

Станом на 21 жовтня, місто за послуги водопостачання та водовідведення заборгувало водоканалу понад 400 мільйонів гривень, з яких близько 310 мільйонів – борг населення. 

 

"Свідомі споживачі, які потрапили у скрутне становище, можуть укласти договір реструктуризації", - нагадують комунальники.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: