Скучили за футболом? Відбулося відкриття Криворізької ФА «Гірник»

СПОРТ
02.06.20 - 13:21

1 червня відбулося відкриття Криворізької футбольної академії «Гірник». Святкового відкриття не було, організатори обмежилися заздалегідь встановленою стелою з написом «Я ♥ ФК «Гірник», - повідомляє пресслужба академії.

Таким чином керівництво вирішило підтримати хлопців, для яких тренувальна база «Гірник» як рідний дім.

 

Директор футбольної академії «Гірник» Євген Арбузов розповів, як почалася робота після тривалої перерви: «Діти і тренери скучили за футболом. Два місяці не займалися в звичному режимі, тож тренування зараз будуть обережними. Бажаю, щоб учні академії берегли своє здоров'я, швидше призвичаїлися до режиму і готувалися до змагань».

 

«Перший день пройшов дуже азартно. Діти задоволені, що вирвалися з "блокади". Найголовніше, що всі здорові. Це дуже приємно. Від першого тренування позитивні враження. Будемо й далі працювати і подивимося, що з цього вийде», - поділився враженнями Орест Атаманчук, тренер «Гірник» U-16 і U-17, головний тренер «Гірник» U-15-2.

 

Головний тренер «Гірник» U-16 і U-17 Станіслав Упілков розповів, як футболісти займалися в період карантину: «Я треную U-17. Вони хлопці дорослі, самостійні. Я знав, що вони збираються малими групами у дворах, щоб пограти у футбол. Багато хлопців індивідуально займалися, брали у мене завдання. Сьогодні перше тренування показало, що вони на 70-75% готові. Дві-три тижні, місяць максимум, і можна проводити товариські матчі».

 

Поки що заняття проходитимуть за суворими вимогами: батькам юних чемпіонів вхід на територію стадіону заборонено. Учням і персоналу можна проходити лише в масці. На вході обов'язково всім вимірюють температуру. Є антисептики для обробки рук. На постійній основі здійснюють дезінфекцію інвентарю і приміщень.

 

Спорт оживає. Як ми писали, Федерація футболу Кривого Рогу оголосила про старт турніру пам'яті легенди криворізького футболу Володимира Яшника.

 

Фото ФА "Гірник".

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: