"Слуги мають бути сексі". Головою партії став тренер щастя і самопізнання, співак і продюсер

ВАЖЛИВО
11.11.19 - 13:01

Стало відомо, що Дмитро Разумков подав у відставку, а новим головою партії "Слуга народу" став політтехнолог, психолог, бізнес-тренер, продюсер Олександр Корнієнко.

У Верховній Раді Олександр Корнієнко - перший заступник керівника фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, заступник голови ТСК з питань формування та реалізації державної політики з відновлення територіальної цілісності і забезпечення суверенітету України. Також очолює підкомітет в Комітеті Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

 

Виступаючи на з'їзді партії, новий голова досить образно розкрив секрет привабливості партії для нових членів, - повідомляє Інформатор.

 

"Щоб партійний ліфт якісно працював, партія повинна бути сексі для кандидатів, повинна збуджувати. Якщо ми розгубимо рейтинг, ми не зможемо збуджувати кандидатів», - саме так прокоментував Олександр Корнієнко небезпеку зниження популярності "Слуги народу ". Цю фразу одразу підхопили і розтиражували журналісти - дуже вже вона зі світу людей, а не партій. Але це й не дивно, адже Олександр Корнієнко раніше вчив людей втілювати в життя мрії в якості психолога і тренера. Тепер він береться за партійне будівництво. А ще раніше по слідах прем'єра Олексія Гончарука збирався ощасливити всіх жителів України.

 

ЧИМ ЗАЙМАВСЯ ОЛЕКСАНДР КОРНІЄНКО

Корнієнко народився в Києві 1984 року, отримав диплом магістра хімічної технології та інженерії КПІ, потім у Вісбаденській академії психотерапії і згодом в Українському інституті позитивної психотерапії Корнієнко отримав кваліфікацію базового консультанта з позитивної психотерапії. Загалом, став тренером щастя.

З 2015 по 2019 роки брав участь у програмі екзистенційного коучингу (на курсі Юрія Кравченка). На цих курсах люди займаються самопізнанням. Ось, що написано про цей курс на сайті програми.

"Екзистенційний коучинг - це діалог, в якому важливо вчитися прислухатися до Миру, до Життя, до Інших Людей і до Свого Майбутнього і вчитися відповідати власною відповіддю на те, що почув. А для цього необхідно ще і прислухатися до себе.

Головний Результат екзистенціального коучінгу - це наповнена Сенсом і виконана Життя.

У 2010 - 2019 роках Олександр Корнієнко займався бізнес-тренінгами та був консультантом з розвитку. Заснував новий напрямок в сфері навчання персоналу - бізнес-гри.

 

Займався побудовою HR-системи в польовому підрозділі компанії TEZ TOUR Turkey.

 

Також працював у компаніях EPAM, ArcelorMittal Кривий Ріг, Tickets.ua, Ukrsibbank BNP Paribas і інших.

 

Прикметним було і творче життя Корнієнка.

 

У різні роки він був концертним директором і менеджером рок-гурту «Крихітка Цахес», продюсером творчого об'єднання "Остання барикада".

Новообраний глава партії "Слуга народу" співає також в дуеті "Два Саші".

Олександр Корнієнко дотичний і до журналістики, був редактором Всеукраїнської молодіжної газети "Молода гвардія".

 

З листопада 2018 - у команді Володимира Зеленського. Координував волонтерський проєкт «ЗеКоманда», який набрав рекордну кількість спостерігачів-волонтерів. 

 

 

Фото Інформатор.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: