Смертельна ДТП у Довгинцівському районі: 52-річний мотоцикліст помер у лікарні

ДТП
08.08.22 - 14:45

Ввечері 6 серпня у Довгинцівському районі Кривого Рогу сталася ДТП. Неподалік Центрального цвинтаря зіткнулися два мотоциклісти.

Водій Suzuki, не впоравшись із керуванням, вилетів на зустрічну смугу та врізався в іншого мотоцикліста, що їхав на Yamaha. Під час зіткнення мотоциклів також було пошкоджено автомобіль Volkswagen, який був припаркований на узбіччі.

 

«6 серпня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на території Довгинцівського району. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що зіштовхнулися два мотоцикла. В результаті постраждали обидва чоловіки, які були за кермом. Їх з отриманими травмами доставили до 2-ї міської лікарні. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі всі обставини з'ясовують правоохоронці», - повідомила інспекторка з комунікацій Криворізького районного управління поліції Ангеліна Крадожон.

 

В аварії серйозно постраждав 52-річний водій Suzuki. Чоловіка доправили до лікарні, та медикам не вдалося його врятувати. 

 

«Цієї суботи приблизно о 10 годині швидкою допомогою було доставлено двох постраждалих в результаті зіткнення двох мотоциклів. На жаль, один з них помер на операційному столі, незважаючи на всі зусилля лікарів, другий на даний момент середньої важкості, знаходиться у відділенні травматології», -  повідомив лікар відділення екстреної медичної допомоги 2-ї міської лікарні Володимир Степанов.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: