Снігові пастки на дорогах. Рятувальники Дніпропетровщини визволили 16 автомобілів, допомогли 24 особам. Відео

ВАЖЛИВО
11.01.19 - 9:26

Рятувальники Дніпропетровщини визволяли водіїв автівок зі снігових пасток.

 

 

Протягом доби 10 січня, рятувальники Дніпропетровщини надавали допомогу водіям, автомобілі яких через слизьку дорогу опинялись у снігових заметах.

Так, на автошляху між селищами Васильківка та Чаплине Васильківського району до снігового замету потрапив автомобіль «Газель», у якому перебувало дві особи.

За допомогою буксирувального тросу, рятувальники 55-ї державної пожежно-рятувальної частини вивільнили автомобіль із засніженої ділянки.

У Петропавлівському районі місцеві рятувальники тричі залучались для надання допомоги заручникам снігової пастки.

Так, рухаючись по вулиці Зеленій у селищі Водяне, водій автомобіля «Citroen Jumpy», не впоравшись з керуванням на слизькій дорозі, з’їхав на засніжене узбіччя.

На допомогу водієві прийшли 5 чоловік особового складу 57-ї державної пожежно-рятувальної частини.

На автошляху між селищем міського типу Петропавлівка та селищем Троїцьке через ожеледь на дорозі водій легкового автомобіля «Volkswagen» з’їхав у кювет.

Петропавлівські рятувальники визволили ще трьох осіб.

На автошляху між селищами Олександропіль та Самарське у сніговому полоні опинились водії одразу двох легковиків: «Dacia Logan» та «ВАЗ-2106».

 

Рятувальники Межівського, Синельниківського, Новомосковського районів, міст Дніпро, Кривий Ріг та Кам'янське також долучись до надання допомоги водіям, які опинились у скрутному становищі.

Загалом, протягом чергової доби пожежно-рятувальними підрозділами Дніпропетровської області зі снігових заметів вивільнено 16 одиниць автотранспорту, тим самим врятовано 24 особи.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: