Софія Ротару всю свою пенсію перераховує хворій дівчинці з Кривого Рогу?

БЛАГОДІЙНІСТЬ
13.12.19 - 15:43

Народна артистка України Софія Ротару всю свою пенсію давно перераховує дівчинці з Кривого Рогу, яка страждає на вроджене захворювання кісток. Про такий факт несподівано заявив концертний директор співачки Сергій Лавров.

Як писали ЗМІ, Софія Ротару нещодавно виступила на російській «Пісні року». 

 

Концертний директор співачки Сергій Лавров пояснив виданню «Собеседник», що знаменитість, можливо, і не стала б знову співати, якби не була змушена утримувати свою велику сім'ю. - пише видання "Факти".

 

«Вона взагалі не хоче виступати, це я її вмовляю. Софія Ротару спонсорує свою сім'ю. У неї п'ять братів і сестер, діти і внуки, яких треба поставити на ноги. Вона торік купила трактор своєму братові», - розповів концертний директор.

 

Він зазначив, що співачка виступає раз на місяць. За рік у неї буває приблизно десять виступів. Cофія Михайлівна не так багато заробляє, як більшість думає.

 

«Гонорар у неї 50 тисяч євро. Але відніміть від них витрати на колектив, на запис нових пісень, на костюми. Ви бачили, щоб Ротару вийшла в одному і тому ж костюмі? Вона і балету нові купує, божевільна на цю тему», - розповідає Лавров.

 

До того ж співачка всю свою пенсію давно перераховує дівчинці з Кривого Рогу, яка страждає на вроджене захворювання кісток. Свого часу про дитину артистці розповіла її приятелька. Софія Михайлівна вирішила їй допомагати.

 

Нагадаємо, Софія Ротару працює на великій сцені більше 50 років. Десять років тому вона очолювала перелік найуспішніших у комерційному плані артистів українського шоу-бізнесу з доходом $ 4,76 мільйона на рік.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: