Сьогодні криворізький міський голова зустрівся з Генеральним консулом Німеччини у Донецьку

ВАЖЛИВО
04.11.19 - 15:46

Сьогодні Кривий Ріг з робочим візитом відвідав Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Штефан Кайль. З консулом зустрівся міський голова.

«Я вдячний консульству Німеччини за співпрацю з нашим містом у більшості напрямків. Це – велика спільна робота у галузі медицини, освіти, соціального захисту криворіжців.

 

У межах меморандуму з університетською клінікою міста Мінден та німецьким фондом GIZ реалізуємо важливі соціальні та інфраструктурні проєкти з розвитку міста, покращення умов проживання мешканців. Особлива подяка нашим німецьким партнерам за створення у Кривому Розі комунального кризового центру для жінок, постраждалих від насилля, відкриття модульного містечка для внутрішньо-переміщених осіб. Відзначу, що всі наші домовленості із консульством, посольством виконували! Ми дуже уважно ставилися до всіх побажань та пропозицій. І я переконаний, що у подальшому також будемо плідно співпрацювати. Один із таких перспективних і цікавих проєктів – розвиток туристичного напрямку», – зазначив Юрій Вілкул.

 

Штефан Кайль подякував за теплу зустріч і відзначив, що для нього це перший візит до Кривого Рогу. Він з великим задоволенням відвідає об’єкти промислового туризму та познайомиться з інфраструктурою потужного міста.

 

«Кривий Ріг – велике промислове місто і на вас, покладена велика відповідальність за його розвиток. Я знаю, що ви займалися гірничою справою і добре розумієте специфіку міста та його особливості», – сказав консул ФРН.

 

Фото - управління преси та внутрішньої політики Кривого Рогу.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: