Сьогодні Кривий Ріг презентує проект "Вікенд у стилі INDUSTRIAL" на Міжнародній туристичній виставці

ЕКСКЛЮЗИВНО
28.03.19 - 11:44

Кривий Ріг презентує свій проект "Вікенд у стилі INDUSTRIAL" на 25-ій ювілейній Міжнародній туристичній виставці UITT - "Україна – подорожі та туризм", яка зараз триває у Києві. На виставці перебувають наші журналісти. 

UITT - це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа.

 

"Вік-енд у стилі INDUSTRIAL" у промисловому серці країни - найкращий відпочинок для активних туристів, - впевнені криворіжці. - Цікаві пішохідні маршрути, екскурсії на велосипедах, сплави річкою Інгулець, червоні озера та затоплені чаші кар’єрів - це далеко не все, що ви можете побачити та відчути, відвідавши Кривий Ріг". 

 

Презентація криворізького проекту "Вікенд у стилі INDUSTRIAL" відбудеться сьогодні у МВЦ на Броварському проспекті, 15.

 

Нагадаємо, торік криворізька делегація брала участь у попередній,  24-ій туристичній виставці UITT-2018 «Україна – подорожі та туризм». З огляду на сучасні тенденції економічного розвитку, потужний промисловий потенціал нашого міста та необхідність диверсифікації економіки, промисловий туризм представили як нове перспективне явище, здатне перетворити Кривий Ріг на туристичний центр.

 

Наше місто презентувало інформаційну виставку про багату криворізьку індустріальну спадщину. Це понад 250 промислових об’єктів, серед яких шахти, кар’єри, відвали, штольні, штреки, гезенки, залишки гідротехнічних споруд, фрагменти стародавніх гірничопромислових ландшафтів, робочих поселень тощо.   

 

Цьогоріч криворізька делегація знову робить акцент на промисловому туризмі. В нашій експозиції представлені буклети, зразки порід, амуніція, каски.

 

Деталі про перебіг престижної міжнародної виставки UITT - у наших подальших ексклюзивних новинах.

 

Фото ТРК "Рудана".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: