Сьогодні на телеекрани виходить 4-серійна версія військової драми "Кіборги"

ПАМ'ЯТЬ
20.02.19 - 11:37

У День пам'яті Героїв Небесної сотні телеканал ICTV покаже 4-серійний серіал «Кіборги» - телевізійну версію військової драма Ахтема Сеітаблаєва.

Стрічка про мужніх захисників Донецького аеропорту вийшла на екрани 7 грудня 2017 року і стала абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України.

Глядачі побачили десять із 242-х днів оборони ДАПу від російського агресора. 

 

За зізнанням режисера, фільм емоційний, але він не стільки про війну, скільки про жагу до життя, про наші мрії і сподівання на щасливе життя у новій країні.

Стрічка викликала безліч схвальних відгуків і високих оцінок кінокритиків, людей, дотичних до кіновиробництва, самих "кіборгів", бійців АТО і звичайних глядачів. 

 

"Фільм закінчився і пішли титри ... і чомусь ніхто, як правило, не встає і не поспішає до виходу. Весь зал сидить і мовчить.. Тільки коли запалили світло, пролунали перші оплески, і зал встав ... Встав, щоб аплодувати. І неважливо, що в залі нікого зі знімальної групи і представників ЗМІ немає. Ось так ... Думаю в Кривому Розі прем'єра "кіборгів" вдалася", - поділився тоді враженнями у соцмережах криворіжець, учасник АТО Микола Ан.

 

Якщо ви вже бачили стрічку Ахтема Сеітаблаєва, варто зробити це ще раз: цього разу на екрани вийде 4-серійна версія історії про захисників Донецького аеропорту, в якій глядачам обіцяють розкрити нові грані характерів головних героїв і глибшу мотивацію їхніх вчинків. В цілому, понад 60% матеріалу глядачі побачать вперше.

 

 Сьогодні, 20 лютого, вмикайте ICTV о 20:10 і дивіться оновлених «Кіборгів». 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: