Солодка благодійність. Криворізька спілка "Травневий мед" закликає містян допомогти знедоленим діткам

СОЦІУМ
22.03.19 - 16:24

Спілка криворізьких бджолярів "Травневий мед" організувала благодійний ярмарок для збору коштів дитячому закладу "Перлина" та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Акція проходить у парку "Саксаганському". На ярмарку три дні буде виставлений широкий асортимент продуктів бджільництва. Пасічники планують зібрати мед для вихованців цих закладів, а також необхідні їм речі та канцелярські товари. 

 

Якщо у вашій шафі залежалися речі або іграшки і ви не знаєте куди їх подіти – тоді вам у парк «Саксаганський». 2-ий рік спілка бджолярів «Травневий мед» організовує благодійний ярмарок.

Тут можна не тільки купити смачний та корисний продукт, а й долучитися до доброї справи - допомогти дитячим закладам. 

 

"Запрошуємо всіх узяти участь, допомогти хто чим може, чи у когось іграшки є, які лежать непотрібні, дітки підросли, приносьте до нас протягом цих трьох днів, ми їх розділимо і завеземо у ці установи", -  Олександр Карауш, голова спілки бджолярів «Травневий мед».

 

Біля Палацу культури «Мистецький» спеціально для такої допомоги встановлений Вулик добра. Там можна залишити кошти або речі для дітей. 

 

"Творити добро - не складно, просто потрібно повернутися обличчям до дітей, зрозуміти їх, і надати їм якусь допомогу. Дітки в закладі у нас - з особливими потребами, в одних є батьки, в інших немає. Така різнопланова у нас дитяча аудиторія, але ми всі дружна, єдина сімя", - каже Ольга Ільчук, директорка Криворізького багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Перлина».

У такі дні пасічники щороку традиційно пригощають дітей цілющим медом. 

Завдяки такій допомозі в реабілітаційному центрі вже зараз вирішено багато важливих проблем. 

 

Сьогодні до центру вже відправили першу порцію солодких продуктів.

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: