Спецтехніка Кривого Рогу готова до погіршення погодних умов

КОМУНАЛКА
12.01.21 - 17:54

У Кривому Розі в умовах негоди спеціалізована техніка готова працювати цілодобово.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, на території області та міста 13 січня очікується погіршення погодних умов, насуваються морози та можливі снігопади з погіршенням видимості до 200-500 м. На дорогах - ожеледиця. Стовпчик термометра опуститься до -5, -8 градусів у нічний час.

 

Міський голова Костянтин Павлов поставив завдання комунальним службам забезпечити цілодобове чергування й бути готовими до прибирання снігу, посипання шляхів та тротуарів.

 

Під час негоди на дороги, вулиці та тротуари міста для прибирання снігу та попередження ожеледиці готові вийти близько 100 одиниць спеціалізованої техніки. Місто забезпечене необхідним запасом реагентів для посипання доріг і вулиць, в тому числі з сучасною добавкою – бішофітом, яка перешкоджає обмерзанню.

 

«Переконливе прохання до водіїв не залишати свої машини вздовж проїжджої частини, під деревами та на прибудинкових територіях. Ми наголошуємо, що на дорогах, вулицях, тротуарах у разі снігопадів, ожеледиці працюватиме важка спеціалізована техніка. Також звертаємося до батьків - не залишайте без нагляду дітей», - прокоментував директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий.

 

Міський голова Костянтин Павлов також поставив завдання перед профільними управліннями виконкому Криворізької міськради — освіти, культури, охорони здоров'я, підприємництва та соціального захисту, керівниками районів, організувати та проконтролювати прибирання снігу навколо підпорядкованих об'єктів: лікарень, садків, шкіл, терцентрів, закладів культури та спорту.
Також керуючі компанії повинні забезпечити порядок на прибудинкових територіях. Торгові та розважальні центри, магазини, ресторани, перукарні та інші — своєчасно проводити розчищення біля своїх об'єктів.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: