Спекулянтам - бій! Мережа супермаркетів АТБ відпускатиме товари обмежено

ВАЖЛИВО
18.03.20 - 8:49

Мережа АТБ встановила норми продажу продуктів в одні руки для захисту покупців від спекулянтів. Обмеження на продаж товарів почне діяти вже з 18 березня. 

Компанія "АТБ-Маркет" ввела в мережі превентивні заходи, які дозволять уникнути нестачі товарів через ажіотаж попиту спантеличених покупців і спекулянтів, які намагаються нажитися на пандемії.

 

"Ажіотаж створюють не стільки запасливі громадяни, скільки недобросовісні покупці, які потім спекулюють товарами першої необхідності. Щоб не допустити штучно створеного ажіотажу, компанія "АТБ-Маркет" вводить у всіх супермаркетах превентивні заходи. Зокрема, вода, пиво та напої в пластикових пляшках будуть відпускати у кількості не більше 12 одиниць в одні руки. Всі інші товари продаватимуть в кількості не більше 5 штук в одні руки", - повідомили в компанії.

 

Як додали в АТБ, заходи вимушені та спрямовані на боротьбу зі спекулянтами.

 

Нагадаємо, раніше в компанії запевнили, що товарів на полицях супермаркетів та у розподільних центрах корпорації АТБ достатньо, щоб задовольнити попит покупців, а логістична система дозволить забезпечити постійне поповнення власних запасів і магазинів АТБ.

 

Джерело - РБК-Україна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: